Våra tjänster och fordonstyper

Materialtransporter/ Boggi

Stockholms Åkeri transporterar stora mängder material och schaktmassor åt bygg- och anläggningsföretag. Vårt arbetsområde sträcker sig långt utanför Stockholms regionen.

Fordonsparken för material och schakt transporter är stor. Vi kan erbjuda  allt från 2-axliga schaktbilar med lastkapacitet på 8 ton upp till stora kassettekipage med en lastkapacitet på 40 ton. En del av dessa fordon är kundprofilerade d.v.s. är lackerade i kundens färger och logotyp.

Flexibilitet

Under vintern när materialtransporterna minskar används många fordon till snöröjning. Vi sandar, saltar, plogar och transporterar bort snö. Lastar och snöröjer gör vi även med våra entreprenadmaskiner.

Kontakta oss för mer information och priser.

Entreprenadmaskiner

Stockholms Åkeri har en stor avdelning med entreprenadmaskiner. Maskinparken spänner över allt - från små Bobcat till stora bandburna grävmaskiner.

Maskinpark:

  • Grävmaskiner, band eller hjulburna

  • Grävlastare och ramstyrda hjullastare

  • Truckar och teleskoptruckar

  • Kompaktlastare och bandlastare

  • Dumprar, bandschaktare och väghyvlar

  • Mobilkranar

Grävlastare och grävmaskiner kan givetvis utrustas med en mängd olika tillbehör som hydrauliska eller pneumatiska hammare, roterande skopfästen med mera.

Vi har kapacitet och kunnande för mycket stora projekt, men kan även hjälpa privatpersoner med grävning, planering, schaktning med mera.

Vi förmedlar även större och mindre gaffeltruckar till byggindustrin som ett av få företag på marknaden.

Många av våra hjullastare kan sättas in vid snöröjning

Ring oss för en diskussion om era behov. Vi kan lösa det mesta.

Betongtransporter

Inom Storstockholmsområdet är Stockholms Åkeri den största transportören av fabriksbetong till bygg- och anläggningsföretagen. Vi erbjuder betongbilar med roterare. Till dessa finns rännor av olika längd. En del av våra fordon är kundprofilerade d.v.s. är lackerade i kundens färger och med dennes logotyp.

Beställning av betong sker hos respektive betongtillverkare.

Kranbilar

Stockholms Åkeri har ett begränsat antal olika typer av kranbilar anpassade för olika arbetsuppgifter. Vagnparken består av allt ifrån små 3-axlade fordon till 4-axlade med kraftiga kranar för tunga och långa lyft. Kranarna utrustas med ett stort antal tillbehör; gripskopor, personkorgar med mera.

Nya Stockholms Åkeri AB

Besöksadress: Drivhjulsvägen 26 2tr, Hägersten

Faktureringsadress: Box 42012, 126 12 Stockholm

Tel: 08-449 21 00

Öppettider: vardagar 06:00 - 16:30

Dag före röd dag 06:00 - 15:00

© 2018 by Kjell Andersson Stockholms Åkeri AB

Fair_transport_logga.png

Följ oss även

på Facebook & Instagram

ISO 9001_14001 Negativ Sv.png
AFA_logga.jpg